Træterrasse

Skal din træterrasse i Silkeborg have en opgradering?

Så er Bygoghyg det unge, dynamiske og kvalitetsbevidste tømrerfirma, der kan hjælpe dig med opgaven.

Selvom vores firma er nystartet, har vi mere end 10 års erfaring inden for tømrerfaget og byggebranchen. Udover at udskifte tage tilbyder vi også renovering af træterrasser i Silkeborg og omegn for at forlænge levetiden på den eksisterende terrasse.

Vores kunder kommer fra Silkeborg, Skanderborg og hele Aarhus-området, og når du vælger os til dit træterrasseprojekt, garanterer vi kvalitet, godt håndværk og løsninger, der matcher dine ønsker og behov med hensyn til æstetik, funktionalitet og budget.

Vi er lydhøre, nytænkende og kvalitetsbevidste. Hos Bygoghyg tror vi på, at byggeri skal være sjovt, rart og en god proces, selvom der kan være udfordringer forbundet med at få en ny træterrasse. Vi sætter en ære i at lytte, rådgive og komme med input og idéer, der kan gøre renoveringen af din træterrasse i Silkeborg endnu bedre, så du får maksimalt udbytte af din investering.

Vi forstår de udfordringer, der kan opstå ved større renoveringsprojekter, herunder træterrasser. 

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 50366392 eller send en e-mail til bygoghyg.is@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her