Tømrer i Hammel

Skal du bruge en professionel tømrer i Hammel?

Så står Byg & Hyg klar til at hjælpe dig godt i mål med dit kommende tømrerprojekt.

Med mere end 10 års erfaring i tømrerbranchen ved vi altid hvad vi laver – uanset hvilket projekt, vi bliver stillet. Vi har nemlig set og prøvet det hele før. Og vi hjælper også gerne dig.

Læs med herunder, og bliv klogere på hvad du kan få ud af vores service. Og ønsker du et tilbud på din opgave, så hører vi meget gerne fra dig!

Disse tømreropgaver løser vi for dig

Hos Byg & Hyg tømrer i Hammel løser vi stort set alle tænkelige tømreropgaver, som vores kunder stiller os over for. Vi sidder nemlig med et bredt spektrum af kompetencer i huset, og har fint styr på branchens bedste standarder på alle de gængse tømrerprojekter – lige fra renovering af tag til lægning af en ny terrasse.

Herunder har vi samlet en lille liste med et udsnit af de typer af opgaver, vi typisk løser for vores kunder:

  • Lægning af nyt tag
  • Lægning af træterrasse
  • Nybyggeri eller renovering af hus
  • Udskiftning af vinduer og/eller døre
  • Ad hoc tømrerarbejde

Vi laver selvfølgelig meget mere end dette! Og hvis din opgave ikke umiddelbart er at finde på listen, så rækker du bare ud til os. Der er gode chancer for, at vi også kan hjælpe dig godt videre alligevel!

Få et godt tilbud fra vores tømrer i Hammel

Skal vi give dig et godt, gratis og 100% uforpligtende tilbud på din opgave?

Udfyld kontaktformularen på siden her, eller ring os op på tlf.: 21 34 38 23. Så giver vi dig et godt tilbud, der bliver svært at afslå.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 50366392 eller send en e-mail til bygoghyg.is@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her