Tømrer i Kjellerup

Hvis du mangler en dygtig tømrer i Kjellerup, så skal du ikke se længere end mod Byg & Hyg.

Bare rolig – vi hygger skam ikke hele tiden. Faktisk har vi mere end 10 års erfaring i byggebranchen. Og med øjne og hænder, der har set og prøvet det meste før, kan vi også skabe en god løsning for dig. Uanset hvilket tømrerprojekt, du så måtte stå med i Kjellerup.

Ræk ud til os i dag, og lad os høre om hvad du skal have lavet!

Dette kan vores tømrer i Kjellerup klare for dig

Uanset om du skal have lagt et nyt tag, renoveret hele boligen, eller om det blot er et utæt vindue, der skal udskiftes, så hjælper vi dig hellere end gerne.

For os er der ingen opgave, der er for stor eller lille. Vi gør ikke forskel på vores kunder, men tilbyder kun den bedste service og kvalitet i slutresultaterne – hver gang.

Herunder har vi samlet en lille liste over typiske opgaver, som vi hjælper vores kunder i mål med:

  • Reparation eller udskiftning af døre
  • Reparation eller udskiftning af vinduer
  • Lægning af nyt tag
  • Lægning af træterrasse
  • Renovering af hus eller komplet nybyg
  • Øvrigt ad hoc tømrerarbejde

Ja, faktisk er der ikke så mange grænser for hvad vi giver os i kast med for vores kunder. Så længe arbejdet har noget at gøre med træ eller vores tømrerkompetencer, selvfølgelig. Så selvom din opgave ikke nødvendigvist er at finde på listen herover, så skal du endelig ikke tøve med at række ud til os.

Få et godt tilbud nu

Skal vi give dig et godt tilbud på din tømreropgave?

Så er det nu vi gerne vil høre fra dig. Ræk ud til os via tlf. på 21 34 38 23, eller brug kontaktformularen her på siden. Vi svarer typisk inden for ganske få timer – og så lover vi at give dig en god pris!

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 50366392 eller send en e-mail til bygoghyg.is@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her