Nyt tag

Brug for et nyt tag i Silkeborg?

Trænger taget på dit hus eller sommerhus til en udskiftning? Så er Bygoghyg dit unge, dynamiske og kvalitetsbevidste tømrerfirma til opgaven.

Vi er et nystartet firma, men vi har erfaringen med os med mere end 10 års arbejde indenfor tømrerfaget og byggebranchen. Udover udskiftning af tag tilbyder vi også tagrenovering i Silkeborg og omegn, så du kan forlænge levetiden på det eksisterende tag.

Vores kunder kommer fra Silkeborg, Skanderborg og hele Aarhus-området, og med os på dit tagprojekt, er du sikret kvalitet, godt håndværk og løsninger, der matcher dine ønsker og dine behov med hensyn til æstetik, funktionalitet og budget.

Lydhøre, nytænkende og kvalitetsbevidste

Der er en grund til, at vi kalder vores firma Bygoghyg. Det skal nemlig være sjovt at bygge, det skal være rart og en god proces, også selvom der er masser af gener forbundet med at skulle have nyt tag. Derfor gør vi meget ud af at lytte, rådgive og komme med input og idéer, som kan gøre udskiftning af tag i Silkeborg lige den tand bedre – så du får maksimalt udbytte af din investering.

Vi kender selv til mange af de udfordringer, der kan være ved større ombygninger og renoveringsprojekter. 

Tilbud på nyt tag i Silkeborg

Skal du have skiftet tag? Har du brug for gode råd? Eller vil du bare gerne have en professionel vurdering af, hvor godt eller hvor skidt taget på din bolig er? Så grib fat i os. Vi står klar til at hjælpe, øse af vores erfaringer og idéer. Når vi har været ude ved dig at se huset, tale med dig og forstå dine ønsker og forventninger, laver vi gerne et uforpligtende tilbud på projektet.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 50366392 eller send en e-mail til bygoghyg.is@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her