Tømrer i Brædstrup

Står du og skal bruge en professionel tømrer i Brædstrup?

I så fald er vi hos Byg & Hyg parate til at hjælpe dig godt videre med dit projekt. Og bare rolig – vi hygger altså ikke det meste af tiden.

Læs med herunder, hvor du kan blive klogere på vores tømrer-service i Brædstrup. Og vil du bare gerne have et godt tilbud med det samme, så rækker du selvfølgelig bare ud til os og fortæller os om dit projekt.

Vores tømrer i Brædstrup klarer enhver opgave for dig

Uanset om dit budget er stort eller småt, om du er privat eller en virksomhed, og uanset din projekttype, så kan vores tømrer i Brædstrup hjælpe dig godt videre. Så længe det selvfølgelig er en tømreropgave der er tale om.

Hos Byg & Hyg har vi erfaring med det meste. I mere end 10 år har vi arbejdet i branchen, og de høje standarder og alle kunstens regler er efterhånden skrevet som på sten ind i muskelhukommelsen på os.

Sagt med andre ord: Vi klarer enhver type tømreropgave, du måtte stille os overfor. Og herunder kan du se et lille udpluk af de opgaver, vi ofte klarer for vores kunder:

  • Lægning af nyt tag
  • Montering af træterrasse
  • Renovering af hus eller komplet nybyg
  • Reparation eller udskiftning af vinduer
  • Øvrigt ad hoc tømrerarbejde

Ja, faktisk er der slet ikke så mange begrænsninger. Og selvom din opgave ikke skulle være at finde på listen herover, så har vores tømrer i Brædstrup garanteret gjort det før for andre –og vi hjælper meget gerne dig.

Kontakt os i dag

Lad os høre fra dig, hvis du vil have et godt tilbud!

Vi er både at fange via kontaktformularen her på siden, eller via tlf.: 21 34 38 23. Ræk ud til os – så giver vi dig en fordelagtig pris på vores tømrer i Brædstrup.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 50366392 eller send en e-mail til bygoghyg.is@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her